UEFA-A LİSANSLI ANTRENÖRLERİMİZE TFF' DEN 3.LİG VİZESİ.
  • Genel Başkanımız İsmail DİLBER' in öncülüğünde TÜFAD İstanbul Şubesi Yönetim kurulu olarak daha önceden müjdesini verdiğimiz UEFA-A Lisanslı Antrenörlerimizin 3.liglerde Teknik Sorumlu olarak çalışabilme izni TFF Yönetim Kurulu tarafından kabul edilmiştir.

    Ekleme: 2018-08-17 Bu Haber 4887 kez okundu.

    Genel Başkanımız İsmail DİLBER' in öncülüğünde TÜFAD İstanbul Şubesi Yönetim kurulu olarak daha önceden müjdesini verdiğimiz UEFA-A Lisanslı Antrenörlerimizin 3.liglerde Teknik Sorumlu olarak çalışabilme izni TFF Yönetim Kurulu tarafından kabul edilmiştir.

    Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun 01.08.2018 tarih ve 92 sayılı toplantısında alınan kararla; Teknik Adamların Eğitimi ve Sınıflandırılması Talimatı ile Teknik Adamların Statüsü ve Çalışma Esasları Talimatı değiştirilerek TFF internet sitesinde 16.08.2018 tarihinde yayınlandı.

    Yapılan önemli değişikliklerden biri olarak Teknik Adamların Statüsü ve Çalışma Esasları Talimatı değiştirilerek 3. ligde Zorunlu teknik kadrolar bölümünde profesyonel takım için Pro Lisans şartı aranmakla beraber, *2022-2023 sezonu sonuna kadar UEFA A lisanslı antrenörler 3. Ligde Teknik Sorumlu olarak görev yapabilirler.* istisnası getirilmiştir.

    Emeği geçenler başta Genel Başkanımız İsmail DİLBER' e, TFF İcra Kurulu üyesi ASKF Genel başkanı Ali DÜŞMEZ' e, Futbol Gelişim Direktörü TOLUNAY KAFKAS' a ve tüm TFF çalışanlarına katkıları için teşekkür eder, bütün antrenörlerimize hayırlı olmasını dileriz.

    TÜFAD İSTANBUL ŞUBESİ YÖNETİM KURULU.

DERNEK İLETİŞİM HATTI
0850 340 1991
WHATSAPP İLETİŞİM HATTI
0505 034 1965
HABERLER
 
© 2020 Tüfad İstanbul
Bu sitenin tasarımı ve kodlaması Bahadır Yagan'a aittir.