İBB GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRÜ SAYIN İLKER ÖZTÜRK MAKAMINDA ZİYARET EDİLDİ
  • Şube Yönetim Kurulumuzu temsilen Başkanımız Hasan ASLAN, Başkan Yardımcılarımız Osman GÖKHAN ve Cem ÇALIŞKAN, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Zeynep ÖZCAN ve İlhan TEKİN, 

    İBB Gençlik ve Spor Müdürü Sayın İlker ÖZTÜRK'ü makamında ziyaret etti. 

    Ekleme: 2021-03-23 Bu Haber 1227 kez okundu.

    TÜFAD İstanbul olarak İBB Gençlik Spor hizmetlerinden antrenörlerimize gerekli olan saygınlığın kazandırılabilmesi için bazı önerilerimizin hayata geçirilmesi tarafımızca düşünülmektedir.

     

    Antrenörlerimize Saygınlıklarının arttırıla bilmesi için destek sunulması: Burada özellikle derneğimize üye tüm antrenörlerimiz için yasal çerçevede bazı önemli desteklerin sağlanması önerilmektedir.

    Bunlar;

    Ulaşım hizmetlerinden ‘Eğitimci’ vasfı ile indirimlerden yararlanılmasını sağlamak: Bu kapsamda büyük bir kısmı öğretmenlik mesleği yapan, yine 65 yaş üzeri olup  bu sebeple indirimli kartı olan antrenörlerimiz vardır. Bunların dışında kalan ve kulüplerde amatörce çalışan ve aynı zamanda öğretmenlik mesleği gibi saygın bir eğitimci kişiliği olan bu antrenörlerimize şartlarını yerine getirmek kaydı ile indirimli kart desteği sağlana bilmesi.

    Sosyal ve nakdi yardım desteği: Sosyal güvenlik ve sağlık hizmetlerinden yararlanamayan antrenörlerimiz için nakdi ve gıda hizmetlerinden yararlanabilme seçeneği sağlanması düşünülmektedir. Yine her yıl İBB ve yerel yönetimlerce kulüplere sağlanan nakdi ve malzeme desteğinin, işi sadece antrenörlük olan ve herhangi bir sosyal güvencesi olmayan antrenörlerimiz için sağlanmasıdır.

     

    Yukarıda belirttiğimiz konularla ilgili İBB Gençlik ve Spor Müdürümüze düşüncelerimizi ilettik. Konu ile ilgili gelişmeler olduğunda siz değerli antrenörlerimize duyuru yayınlayacağız.

DERNEK İLETİŞİM HATTI
0850 340 1991
WHATSAPP İLETİŞİM HATTI
0505 034 1965
HABERLER
 
© 2020 Tüfad İstanbul
Bu sitenin tasarımı ve kodlaması Bahadır Yagan'a aittir.