Grassroots "C" Antrenörlük Kursunda Güvenç Kurtar'dan Eğitim
  •        15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına gerçekleştirilen 21 – 31 Ağustos 2016 Grassroots “C” Antrenörlük Kursu, Güvenç Kurtar hocamızın katılımına ev sahipliği yaptı.

    Ekleme: 2016-08-30 Bu Haber 3867 kez okundu.

    Küçük Alan Oyunları, Hücum – Pas ve Destek, Dönüşler ile Çalım ve sonuçlandırma konularında Teknik ve taktik teorilerin anlatıldığı oturuma katılım sağlayan Güvenç Kurtar antrenör adaylarına konu başlıkları ile ilgili detayları aktarmasının yanı sıra tecrübelerini de adaylarla paylaştı.    

    Uzun vadede karşılaşılacak olumlu, olumsuz mesleki hayattan bazı örnekler sunan Güvenç Kurtar, bir antrenörün her zaman için mental anlamda dinamik olması gerektiğini ve olaylara serin kanlı yaklaşması gerektiğini aktardı. Adaylara öneri olarak yeniliklere açık olmalarını ve saha içerisinde yaşananlara muhakkak kendi katkılarını sunmalarını önerdi. Antrenör adaylarını sunumuna sürekli olarak dahil eden Güvenç Kurtar eğitiminin son bölümünde adayların sorularını cevaplandırdı.    

    Şube başkanımız Halit Önsen, Başkan Vekili Mehmet Mustafa Yorulmazlar, Başkan Yardımcısı Aziz Akgün de bulunduğu etkinlik gününde, Güvenç Kurtar’a katılımlarından dolayı derneğimiz Yönetim Kurulu adına teşekkür plaketini şube başkanımız Halit Önsen sundu.

    Barış KURKUT

DERNEK İLETİŞİM HATTI
0850 340 1991
WHATSAPP İLETİŞİM HATTI
0505 034 1965
HABERLER
 
© 2020 Tüfad İstanbul
Bu sitenin tasarımı ve kodlaması Bahadır Yagan'a aittir.