Şube Başkan Yardımcımız Cem Çalışkan ve Genel Sekreterimiz Nejat Öntaş, BENGÜTÜRK TV Spor Müdürü Pelin Koç Modaratörlüğün'de "Spor Saati" programına konuk oldular. TFF'nin açacağı kurslar ve başvuru süreci, TFF C kurslarındaki TÜFAD'ın ve Şubemizin nasıl görevler aldığı, Antrenör Belgesi olmadan Antrenör Statüsü ile sahaya çıkılması konusunda, Yönetici Kartı ile sahaya " /> Şube Başkan Yardımcımız Cem Çalışkan ve Genel Sekreterimiz Nejat Öntaş, BENGÜTÜRK TV Spor Müdürü Pelin Koç Modaratörlüğün'de "Spor Saati" programına konuk oldular. TFF'nin açacağı kurslar ve başvuru süreci, TFF C kurslarındaki TÜFAD'ın ve Şubemizin nasıl görevler aldığı, Antrenör Belgesi olmadan Antrenör Statüsü ile sahaya çıkılması konusunda, Yönetici Kartı ile sahaya " /> Şube Başkan Yardımcımız Cem Çalışkan ve Genel Sekreterimiz Nejat Öntaş, BENGÜTÜRK TV Spor Müdürü Pelin Koç Modaratörlüğün'de "Spor Saati" programına konuk oldular. TFF'nin açacağı kurslar ve başvuru süreci, TFF C kurslarındaki TÜFAD'ın ve Şubemizin nasıl görevler aldığı, Antrenör Belgesi olmadan Antrenör Statüsü ile sahaya çıkılması konusunda, Yönetici Kartı ile sahaya " /> Şube Başkan Yardımcımız Cem Çalışkan ve Genel Sekreterimiz Nejat Öntaş, BENGÜTÜRK TV Spor Müdürü Pelin Koç Modaratörlüğün'de "Spor Saati" programına konuk oldular. TFF'nin açacağı kurslar ve başvuru süreci, TFF C kurslarındaki TÜFAD'ın ve Şubemizin nasıl görevler aldığı, Antrenör Belgesi olmadan Antrenör Statüsü ile sahaya çıkılması konusunda, Yönetici Kartı ile sahaya " />
Başkan Yardımcımız Cem Çalışkan ve Genel Sekreterimiz Nejat Öntaş, BENGÜTÜRK TV kanalına konuk oldular.
  • Şube Başkan Yardımcımız Cem Çalışkan ve Genel Sekreterimiz Nejat Öntaş, BENGÜTÜRK TV Spor Müdürü Pelin Koç Modaratörlüğün'de "Spor Saati" programına konuk oldular. TFF'nin açacağı kurslar ve başvuru süreci, TFF C kurslarındaki TÜFAD'ın ve Şubemizin nasıl görevler aldığı, Antrenör Belgesi olmadan Antrenör Statüsü ile sahaya çıkılması konusunda, Yönetici Kartı ile sahaya girilmesi konusu ve Şubemizin yaptığı yardımların verilmesi hakkında BENGÜTÜRK'e Özel Röportaj'a konuk oldular.

    Ekleme: 2021-05-07 Bu Haber 1150 kez okundu.

    Şube Başkan Yardımcımız Cem Çalışkan ve Genel Sekreterimiz Nejat Öntaş, BENGÜTÜRK TV Spor Müdürü Pelin Koç Modaratörlüğün'de "Spor Saati" programına konuk oldular. TFF'nin açacağı kurslar ve başvuru süreci, TFF C kurslarındaki TÜFAD'ın ve Şubemizin nasıl görevler aldığı, Antrenör Belgesi olmadan Antrenör Statüsü ile sahaya çıkılması konusunda, Yönetici Kartı ile sahaya girilmesi konusu ve Şubemizin yaptığı yardımların verilmesi hakkında BENGÜTÜRK'e Özel Röportaj'a konuk oldular.

    Canlı Yayını kaçıranlar için yayınının linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

    Canlı Yayın Linki: https://www.youtube.com/watch?v=1iwPtO6Y8FU

DERNEK İLETİŞİM HATTI
0850 340 1991
WHATSAPP İLETİŞİM HATTI
0505 034 1965
HABERLER
 
© 2020 Tüfad İstanbul
Bu sitenin tasarımı ve kodlaması Bahadır Yagan'a aittir.