Kadıköy Belediyesi ve Fikirtepe Dumlupınar Spor Kulübünün birlikte düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı U12 Dostluk Kupası Turnuvasına Tüfad İstanbul olarak katılım sağladık.
Turnuvaya Fikirtepe Dumlupınar SK, Atletik Ataşehir SK,Çubuklu SK,Selimiye SK,Ataşehirgücü,Batı Ataşehir SK,Tunusbağ,AydınlıSpor,Yakacık SK,Çengelköy SK, turnuvaya iştirak ettiler.Turnuvanın birincilik kupasının Tüfad adına Zeynep Özcan hocamız Çubuklu Spor Kulübüne takdim etmiştir.
3 TEMMUZ FATİH MUMCU SÜREKLİ GELİŞİM SEMİNERİ ONLİNE OLARAK YAPILACAKTIR. haberin devamı için tıklayın
19 Mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun. haberin devamı için tıklayın
"Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Faaliyetlerinde Ek Ders ve Diğer Uygulamalara İlişkin Usul ve Esaslar" kapsamında İl Müdürlüğünde Bakanlık bünyesinde açılacak eğitim haberin devamı için tıklayın
1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlu olsun. haberin devamı için tıklayın